Ostvarite Prednost i Prisutnost

  • Uz web trgovine vaše usluge i proizvodi će uvijek biti dostupni vašim klijentima

IZRADA WEB TRGOVINE

Danas se kupovina putem interneta razvija brzo te statistički bilježi stalni rast i to od 20% godišnje. Prodaja putem interneta donosi brojne prednosti, a troškovi su manji nego troškovi fizičke trgovine. Ovo je danas jedno od najisplativijih oblike trgovine na tržištu.

Ukoliko već imate trgovinu ili kanale prodaje kao što su društvene mreže i sl. javite nam se kako bi dobili potpuni novi alat prodaje i to posebno kreiran za vas i vaše poslovne potrebe. Usavršite svoje poslovanje i budite sigurni da pratite trendove kako bi nastavili konkurirati na sve većem poslovnom tržištu.

Posjećenost vaše stranice

Pokreni se web nudi usluge analize vašeg prometa kako bi na temelju dobivenih statističkih podataka povećali ukupnu posjećenost.

Prilagođen dizajn

Sve naše web stranice su responzivne. Ne dozvolite da prikaz Vaše web stranice ne izgleda savršeno na svim uređajima. Javite se kako bi unaprijedili vašu stranicu

Nadogradnja vaše stranice

Iako vaš tip poslovanja uglavnom određuje dodatke koje trebate imati na webu, postoje dodaci koje gotovo svaka web-stranica treba.

Sigurnost vaše stranice

Bilo da se radi o upadu u sustav preko ukradenih korisničkih lozinki ili pak o gubitku podataka uslijed kvara servera sigurnost je jedan od glavnih prioriteta.

Web Shop - cijena

900 Kn
  • + 50 kn po proizvodu

OSTALI SERVISI I USLUGE

Izrada web stranica

U današnje vrijeme prisustvo određenog poduzeća na Internetu više nije pitanje luksuza ili prestiža, već obveznog dijela identiteta svake ozbiljne tvrtke koja želi konkurirati na tržištu.

Izrada web trgovine

Danas se kupovina putem interneta razvija brzo te statistički bilježi stalni rast i to od 20% godišnje. Prodaja putem interneta donosi brojne prednosti, a troškovi su manji nego troškovi fizičke trgovine.

SEO optimizacija

Optimizirat ćemo vašu stranicu za internet pretraživače. Pomoći ćemo vam da vaša stranica ima bolji rejting na rezultatima pretraživanja, a samim tim i bolju posjećenost.

Sigurnost i održavanje

Nudimo usluge sigurnosti i održavanja vaših web stranica. Uz sve navedeno budite sigurni da ćemo vašu web stranicu zaštititi od svih zlonamjernih i/ili ostalih vrsta i načina gubitka podataka.

Web hosting

Vašu web stranicu ćemo pohraniti na najbolje servere. Nudimo nekoliko poslovnih paketa, od start i optimalnih pa sve do premium paketa. Za vijerne pretplatnike nudimo popust.

Statistika i analitika

Google analytics je standard kada se radi o alatima za analizu web prometa. Nudimo usluge analize vašeg prometa kako bi na temelju dobivenih podataka povećali ukupnu posjećenost.