Naši Zadnji Projekti

  • Izradi svakog novog projekta pristupamo s fokusom na specifične potrebe vašeg poslovanja

AGRIFOOD CROATIA

WEB STRANICA ZA INOVACIJE I NOVE TEHNOLOGIJE

AGRIFOOD CROATIA je stranica napravljena za potrebe inovacijskog projekta uvođenja novih i visokih tehnologija u poslovanje proizvodnje hrane. Nastojali smo pri izradi i dizajnu zadovoljiti sve zahtjeve našeg klijenta, te smo u tome i uspjeli.

POSJETI STRANICU

GRADNJA VODICE

WEB STRANICA PODUZEĆA ZA SVE VRSTE OBRADE KAMENA

Svojim dugogodišnjim iskustvom, kamenoklesarski obrt Gradnja izrasla je u prepoznatljivu i pouzdanu tvrtku u sektoru za obradu i ugradnju kamena, mramora i granita, a odlučili su se i za modernu web stranicu koju smo izradili prema njihovim potrebama.

POSJETI STRANICU

RIVINA JARUGA

WEB STRANICA PODUZEĆA ZA KOMUNALNE DJELATNOSTI

RIVINA JARUGA poduzeće za komunalne djelatnosti iz Skradina. Stranicu smo izradili prema potrebama našeg klijenta Grada Skradina prema uputama i u okviru zadanih rokova izrade. Stranica je informativna i sadrži sve informacije koje naš klijent koristi za svoje poslovanje.

POSJETI STRANICU

QUAD SKRADIN

WEB STRANICA ZA NAJAM QUAD 4X4 VOZILA

Stranica napravljena za potrebe najma terenskih motornih vozila za offroad pustolovine. Dizajn je moderan i prilagođen za prikaz na uređajima sa manjim širinama zaslona.

POSJETI STRANICU

BALT NAUTICA

WEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVAČE

BALT NAUTICA je lijepo organizirana stranica. Do ponude našeg klijenta se lako dolazi te se također sav novi sadržaj vrlo jednostavno ubacuje. Navedenu stranicu smo povezali sa Google Analytics alatom kako bi pratili statistiku i promet u svrhu povećanja broja posjetitelja.

POSJETI STRANICU

RENT BY MARIO

WEB STRANICA ZA NAJAM

Jednostavna stranica za najam brodova.

POSJETI STRANICU

CASPER MAGIC SHOW

WEB STRANICA ZA SHOW

Stranica za mađioničara Caspera.

POSJETI STRANICU