SERVISI I USLUGE

Izrada web stranica

U današnje vrijeme prisustvo određenog poduzeća na Internetu više nije pitanje luksuza ili prestiža, već obveznog dijela identiteta svake ozbiljne tvrtke koja želi konkurirati na tržištu.

Izrada web trgovine

Danas se kupovina putem interneta razvija brzo te statistički bilježi stalni rast i to od 20% godišnje. Prodaja putem interneta donosi brojne prednosti, a troškovi su manji nego troškovi fizičke trgovine.

SEO optimizacija

Optimizirat ćemo vašu stranicu za internet pretraživače. Pomoći ćemo vam da vaša stranica ima bolji rejting na rezultatima pretraživanja, a samim tim i bolju posjećenost.

Sigurnost i održavanje

Nudimo usluge sigurnosti i održavanja vaših web stranica. Uz sve navedeno budite sigurni da ćemo vašu web stranicu zaštititi od svih zlonamjernih i/ili ostalih vrsta i načina gubitka podataka.

Web hosting

Vašu web stranicu ćemo pohraniti na najbolje servere. Nudimo nekoliko poslovnih paketa, od start i optimalnih pa sve do premium paketa. Za vijerne pretplatnike nudimo popust.

Statistika i analitika

Google analytics je standard kada se radi o alatima za analizu web prometa. Nudimo usluge analize vašeg prometa kako bi na temelju dobivenih podataka povećali ukupnu posjećenost.